Mitja Marató de Barcelona (01-11) MMPAvui toca felicitat. A casa tots estem bé i quan hi he tornat aquest migdia, ho feia amb millor marca personal. Sincerament entrava dins els plans però vista l'experiència de fa 2 setmanes a Terrassa, jo mateix era el primer que no hi creia, més aviat ho ignorava. Aquest cop he fet bondat i la darrera setmana i el darrer dia he fet el que calia: reposar i menjar com bé. Resultat: baixar 30 segons el meu millor temps de fa 3 anys a Granollers. I com que s'ha d'aprofitar la feina ben feta i els bons moments, he fet la inscripció per la propera marató de Barcelona.
A les 7h. ens hem citat els del poble per baixar plegats com ja és tradicional. Llavors ja es respirava aires de millors marques com ha acabat sent: 3 de 5 ho hem aconseguit. En Cristian ha preferit sortir davant i cap al km. 15 l'he atrapat inesperadament. La veritat és que des d'un bon inici les sensacions han estat bones, conseqüent amb l'ambient húmit que tan bé em va i amb la percepció matinera que avui tot sortiria bé. Malgrat fer presència la pluja, tots els parcials de cada 5 kms. eren símbol que la cosa rutllava i que s'havia de fer la feina igual fins al final: era un avui o mai. 20min 7 seg. - 40 min. 11 seg. - 1h. 0min. 24 seg - 1h. 20min. 18seg per acabar en un magnífic i super-important crono per a mi de 1h. 24min. 32 seg.
Tota l'estona de menys a més, avançant corredors especialment a partir del km. 12. i amb uns 3 últims kms. sensacionals, plens d'emocions per veure tan a prop l'objectiu somniat. L'arribada ha estat pletòrica: 200 metres d'euforia desbordada, amb els braços enlaire, el públic cridant-me pel nom ja que els dorsals eren personalitzats, i unes forces i un sentiment al màxim, que m'han permès gaudir el moment com mai. Que gran és l'atletisme popular. Ho he aconseguit.
veure detalls