Mitja Marató de Terrassa (01-11)Nova edició de la nostra mitja i ja en van 7 o 8 si no recordo malament, en el meu compte personal. Que lluny queda aquell 1.999 i encara més, que lluny queden aquells temps de fer mitges en prop de 1h. 40m. ! La història de Terrassa va començar en 1h 37m, baixant progressivament el temps fins a 1h 26m. clavats ara fa un parell d'anys. Moltes coses han canviat, ara som força gent gaudint plegats (uns 2.200 aquesta edició) quan en la primera edició no vem arribar als 1.000. Una cursa de rècords, i de records.
Diumenge va ser un dia més, de tràmit. Com sempre un es planteja sortir al màxim a veure què tal i es repeteix la mateixa història que en altres ocasions per aquest recorregut. Conclusió: que no la sé córrer. Els canvis del desnivell i el fet de ser la de casa, no m'ha acabat d'ajudar pràcticament mai. Corro condicionat i absorbit pensant en les pujades de l'avda. del Vallès i de la Rambla. Si no fos així, el temps altre cop d'aquesta edició hagués estat millor tot i no ser un mal temps.
El fet que se m'escapés el Xavi, fidel company de curses, en el tram final i em prengui prop d'un minut en 4 kms. és un tema a analitzar, i més quan fa un parell de setmanes a la San Silvestre la truita va sortir al revés. I a sobre la companya del club, la Isabel, amb qui vem fer plegats la San Silvestre, li surt una mitja rodona com en totes darrerament, amb un crono de 3 minuts per sota. En fi, que és per fer-s'ho mirar. Clar que el resultat és força millor que el de Vic de fa un mes, però l'entrenament acumulat era diferent llavors. Sort que queda Barcelona, amb la seva magnífica mitja que està més completa que mai enguany amb + de 6.000 inscrits. La desitjo amb ganes doncs mai l'he fet, i aquest cop s'ha d'anar a per totes. La marca personal queda lluny, 2 minuts per sota però quan un és competitiu és fidel als seus reptes. Avui de moment ja ha caigut "un 5 cims" del poble, amb temps igualat de rècord del recorregut en 1h 18m, ben bé que m'he desfogat per les meves muntanyes. Creuem els dits i apretem-nos el cinturó
veure detalls