Som-hi amb la Intermon-Oxfam Trailwalker !Quan vaig veure per primer cop aquest repte en un dels fils habituals que segueixo, no m'ho vaig pensar ni un segon: calia fer quelcom per a ser-hi. Córrer per una causa solidària, quina bona idea i quina millor manera fer allò que volem tot ajudant una mica aquest món.
Al dia següent ja tenia 2 equips possibles amb qui compartir l'experiència: fer 100 km. junts en equip de 4 persones. Trobar gent amb inquietut similar a la meva va ser fàcil doncs. Posan't-hi cap a l'assumpte vaig optar per l'opció més adaptada al meu ritme i a la meva mentalitat competitiva, renunciant a compartir equip amb un amic tan especial com és el Toni. Sap greu però a vegades les decisions surten del cap més que del cor. I en un parell de mesos, s'ha consolidat el projecte per afrontar el repte:

http://corredors.cat/equipintermon/

El Jaume, el Raul i l'Oriol m'hi acompanyaran. Tots ells amb un nivell esportiu clar per sobre del meu. Jo hi hauré de posar el seny, l'humor i la maduresa. Sóc el més gran de l'equip i l'únic amb fills. Són companys encantadors i amb els qui viurem una experiència molt enriquidora i solidària, segur que si. Els donatius de tercers són el mitjà per a poder fer-ho realitat. Hem d'aconseguir reunir aportacions per 1.500 € per a poder participar. Tenim 5 mesos per aconseguir-ho.