Habitació novaM'encanta !!!
Feia dies que l'esperava. És millor del que mai em podria haver imaginat: la llitera, l'escala amb calaixos plens de sabates, una barra per a gronxar-me, barana nova... Com que sóc la gran puc escollir llit, així que me'n vaig cap a dalt ! Deixaré però una estoneta a la meva germaneta petita, que jugui amb els ninos. Espero no li agradi gaire que jo fa molt temps que demano dormir prop del sostre i així veure de més a prop cada nit com brillen les estrelles que la mama va enganxar-hi.
Ostres, també han pintat la paret. Ara és tota lila, ja entenc perquè al papa no li hem vist gaire el pèl avui. I aquest dibuix de fades ? L'ha fet la mama segur. Són les mateixes fades que hi ha pintades a les capsetes de fusta. Quina paret més guachi ha quedat ! Dalt les estanteries, encara és ple de contes i a sota, rebossa de joguines i encara més ninos. Eps ! la meva flauta ! feia dies que no la feia pitar. També ha sortit el llibre de música que tant li agrada a la meva germaneta, si que s'ha posat contenta quan l'ha vist. La bola del món segueix al mateix lloc, ara no la tindré a prop per les nits, així que li hauré de demanar ajuda a ella per si vull obrir la llum de la bola o de l'habitació. Tot no ho puc tenir, jolin !
Ara m'he fixat també que ens han comprat els mateixos llençols i edredó per a totes dues. Quin era el meu ? No ho sé pas però tan se val, penso en els nens d'Haití que molts d'ells no tenen ni podran tenir mai un llit com aquest. Pobrets, tot sovint penso amb ells i el que els va passar. Tampoc poden tenir em sembla un silló petit com el que els papes han deixat en aquest racó. M'anirà bé per posar-me i treure les sabates. Trobo a faltar però un mirall per mirallar-me, pentinar-me i veure com em queden els vestits de la mama.
Vaig a obrir l'armari, aquestes portes sempre em costen molt d'obrir ! Buff !! quanta roba i quants vestits. Quin rotllo, no hi ha joguines. Quin armari més aburrit, seguirà servint només per amagar-nos i per agafar-hi les calcetes i el pijama. Li diré al papa aviam si podem enganxar-hi dibuixos i coses meves. El tancaré, que sinó la germaneta potser ho destrossarà tot. Avui té el dia, i ha començat repartint de valent. Tinc tantes ganes que es faci gran i poder jugar tranquilament amb ella... Me l'estimo molt, sempre vol fer el que jo faig; tinc moltes ganes que vingui a la meva escola ja i que conegui els nens de la meva classe. Jopeta ! l'altre dia vem estar jugant totes dues amb les veïnes i ens ho vem passar molt bé, miraré per la finestra aviam si les vec al pati. Ara no puc veure-ho desde el meu llit, bueno, m'és igual, quan vulgui m'enfilaré a l'altre llit i tema solucionat.
Gràcies mama per tenir tant bon gust, gràcies papa per muntar-ho tan ràpid. Avui dormiré a dalt per fi i no em despertaré fins que la lluna se'n vagi. Quan vindran els cosinets ? Venen demà ?? Tinc tantes ganes que vegin l'habitació nova...