La Trailwalker a un pas, ja hi somCopiant l'entrada al blog del company d'equip Raul, transcric aquí les seves paraules prou apropiades:
"En menys de 24 h estarem tot l’equip a punt per pendre part a la sortida de la cursa solidària Intermón Oxfam Trailwalker.

Sembla que va ser ahir quan es va començar a gestar el projecte-repte, però realment fa mesos que vam començar amb els primers contactes, vam poder definir l’equip de 4 corredors, vam començar a pensar com assolir el primer repte, el solidari, de recaptar 1500€ mínim per ajuda humanitària…i poc a poc s’ha anat forjant tot plegat fins al dia d’avui.

Enrera queden infinitat de mails creuats, facebooks per donar-ho a conèixer tot, donatius d’amics, familiars i coneguts, sorteig de material, entrenaments conjunts, entrenaments individuals, etc.

I demà toca l’altra part: córrer! Els 4 membres de l’equip més els 2 de suport en tenim moltes ganes i molta il.lusió, o sigui que serà com una gran festa!!

Es podrà seguir l’evolució durant la cursa a través de la web de l’equip on publicarem els tweets. I també mitjançant el fil corresponent a la web de CoRReDoRs.CaT"

Poc es pot escriure a poques hores d'inici d'un repte d'aquest abast. 100 km. per davant i a temptar la sort i la forma física. Tots els preparatius estan fets i la nit prèvia que ens queda per davant promet ser llarga. El dia que ens espera, sabem a quina hora comença però no a l'hora que s'acaba. Serà llarg i poc fàcil de superar les seves hores, tot depèn de la tasca de l'equip i de la forma de tots i cada un de nosaltres. Els sentiments són a flor de pell i es fa més que complicat descriure'ls. Potser ens hem enfrentat a distàncies similars cadascú pel seu cantó i amb diferents graus d'experiència esportivament parlant, però això és diferent. Tot pot sortir bé o malament, en aquest objectiu d'arribar tots 4 plegats a la meta de Monistrol: el Jaume, l'Oriol, el Raul A. i jo.
Els companys Raul R. i Jordi ens faran de "supporters" oficials tot i que tenim una comitiva repartida al llarg del recorregut que ens espera. Justament aquesta setmana també ens van contactar els companys de Temps d'Aventura per fer-nos un reportatge que estan preparant sobre reptes solidaris. Han escollit 2 equips i ves per on, que la nostra associació els ha cridat l'atenció. Hem filmat imatges prèvies amb ells, una entrevista per la qual em van escollir els de l'equip, i les complementarem amb les imatges que esperem siguin de tot al llarg del recorregut, i qui sap què passarà al final, amb les emocions a flor de pell si s'aconsegueix.
L'organització ha aconseguit superar els 425.000 € en donatius, dels quals n'hi ha uns 2.400 € nostres. Amb el repte solidari més que superat, ara hem de complir amb el repte esportiu.