Corrent per La Marató de TV3: 24 hores Corredors.catQuina millor manera d'encetar un dia, fent esport de forma solidària. Ja feia massa anys que m'hi havia de deixar caure per veure l'ambient i participar per una bona causa. Aquest any ja en van dues. Arrossegat per la marea del nostre grup de l'associació organitzadora, cada any s'hi han anat acostant els companys sense mi, així que ja tocava prendre-hi part. Molt content de poder-ho fer així com de descobrir "reptes" com aquest, segur que em costarà fallar a la cita a partir d'ara. L'any passat es va aconseguir recaptar més de 6.000 euros a nivell d'inscripcions i aportacions desinteressades. Un motiu encara millor per no fallar.
Les 24 hores de Corredors.cat dóna possibilitat de córrer de la manera que vulguis, l'estona que vulguis i quan vulguis. Això si, sempre donant voltes a una pista d'atletisme, aquest cop a Can Dragó de Barcelona. Multitut de possibilitats, sigui en modalitat individual o per relleus, curses de resistència o de velocitat, carrils separats segons la prova, avituallaments permanents, i un munt de gent donant voltes sense parar. Una pantalla gran informa dels passos constants per meta, i cadascú veu els kms. que porta així com el temps esmerçat. Pel cas que m'afecta, vem formar un equip de 18 corredors, entre els qui ens rellevàvem durant les 24 hores, en ordre d'aconseguir la màxima distància possible. Cadascú una hora o hores assignades, i un projecte comú: aquest cop amb la causa solidària per davant del crono i del gps. Tot una experiència curiosa veure com la gent va seguint l'evolució dels corredors, t'animes entre companys, i competeixes contra tu mateix davant tal monotonia de voltes. La meva participació és va concretar en una incursió nocturna d'un parell d'hores on vaig gaudir i molt, a més de fer-ho prou bé i aconseguir avançar alguna posició a l'equip. En total vem superar els 270 km. fets (un 10 % fets per mi), i uns 60 km. menys que els primers equips.
La mala notícia del dia és la reaparició de les molèsties al tendó tibial (suposo) que no paren de donar la llauna darrerament i sembla em marcaran els propers mesos