Cursa de muntanya d'Ullastrell (03-13)


Com aquell qui no vol la cosa, així vaig decidir acostar-me a Ullastrell, el poble veí. Una riera i pocs metres de desnivell ens separen així que vaig decidir acostar-me tot trotant. Feia temps que no ho feia sense companyia canina però, un pèl estrany doncs els tres quarts d'hora que em va costar arribar-hi des de casa.

Sense dorsal però confiant en trobar amics de l'organització com l'Isma que em deixessin prendre part. I en arribar tant just de temps i no trobar-lo, a part del regular moment de forma, decideixo sortir igualment sense dorsal. Fa molts, molts anys des del darrer cop que havia fet quelcom similar. Uns 400 corredors s'hi apleguen en aquesta segons edició, molt participant popular pel que puc veure. Cinc minuts de descans i sortida !

En decidir just el dia abans que faria aquesta cursa, no puc fer-la donant-ho tot. Sortim fent al revés el circuit de la cursa del Bolet que he fet varis cops. Donat que només hi ha 11 km. de recorregut, el ritme és intens i en passar 2 noies que porten bon ritme vec que la meva posició s'estabilitza. En la última sifonada amb una forta baixada i pujada important per corriols que conec, m'acompanya a pocs metres la primera fèmina amb qui farem tot aquest tram. Sense preocupar-me gens pel ritme ni per la posició ja tornem a ser al poble on arribo després d'uns metres força intensos com era d'esperar, en no voler veure'm "assatjat" per una munió de corredors que em perseguien pel darrera. Uns 54 minuts i una quarantena de corredors pel davant.

M'entretinc massa a l'arribada saludant i xerrant amb amics, fins al punt d'agafar fred. Ha tornat la pluja però toca tornar a casa desfent camí. Al final del dia sortiran uns 27 km. en 2h. 20m. actius, em trobo massa cansat i em fa reflexionar sobre el patiment que m'espera en les proves de llarga distància que m'agradaria fer aquest any. Esperem que millorin les sensacions.

web cursa