Cursa del Casal Familiar de Viladecavalls 11,5 km. (05-13)

Sense preparar ni obsessionar-se amb les curses, així és com em surten millor. Un cop més ens acostem al poble, tot aprofitant que hi ha també cursa infantil i la meva nena la vol córrer. Hem sortit un parell de dies a "entrenar" aprofitant la passejada del Ringo i m'ha agradat observar que hi posa ganes !

Arribem justos de temps, sort que van tard en l'entrega de dorsals. Busquem als llistats, jo hi surto però ella no... Retrassen la sortida i aconseguim la registrin pels pèls, i sort d'això perquè s'ha esforçat per fer-ho i després d'un bon esprint final entra 3ª de la seva categoria. Primera copa !

Ara em toca a mi, i a sobre sense escalfar qüasi bé. Vinc cansat de la marxa de la setmana passada però em sento recuperat així que ho tornarem a donar tot. Som poc més d'un centenar de corredors, una davallada important des de fa un parell d'anys. El dia fresquet i amb poc sol m'ajuda a pensar que avui pot ser un gran dia. Saludem la gentada del club verd-i-negre, sap greu no poder-los acompanyar en els entrenaments, són bona gent. Sortida per sota de quatre min./km. i aguanto bé tot i la important càrrega muscular. Fa molts mesos que no corria per asfalt i per sort avui no m'afecta. Volta al vuit tradicional de Can Turu i en 3,5 km. primer pas per meta amb una gentada animant. Allà hi és la família. Braços amunt !

Comença la cursa de veritat, ara ben sol pels carrers del poble. Gent del club pel davant, pel darrera no vé ningú. Aguanto sorprenentment el ritme d'ells i fins i tot avanço algú, cosa mai vista aquí... Serem pocs corredors aquesta edició però de nivell no se n'ha perdut al capdavant. Pas per Sant Lluis en 25ª posició i excel·lents sensacions per llençar-me avall estirant cames. Decideixo però no jugar-me cap sobrecàrrega i anem tirant. El ritme és frenètic, costa molt atrapar gent pel davant i ve algú pel darrera !

I aguantant el ritme sense forçar del tot, arribo en 23ª posició després de 47m. 58s. , 1 minut menys que fa un parell d'anys quan vaig venir per darrer cop. Molt bé noi ! Es noten els entrenaments de matinada amb el Ringo. Completem la matinal amb el grup d'animació, entrepans, nenes ballant i xerrant amb veïns. Molts dies com aquest.

més informació