Llarga vida pels Kames Kids

Els nens que corren. Així els anomenen popularment al poble. Nens que apareixen pels carrers i desapareixen camins enllà. Amb ganes de fer exercici, passar-ho bé entre amics i descobrir l'entorn natural.
Els dijous tarda a Viladecavalls és temps de Kames Kids. I els dilluns o els dimecres o els diumenges. Les ganes que hi posen i l'alegria que es veu en el grup mou qualsevol món i fa que vingui ganes de ser-hi amb ells tots els dies de la setmana. No calen paraules, només fets, vivències i imatges.
La gent en parla i pregunta. Els mira, els sent. Des dels camps de Can Corbera a l'era de Can Sanahuja, des del roure de Can Trullàs fins la riera de Gaià, els camins s'omplen de vida amb el seu pas. Els boscos els reben amb la mateixa passió que ells desprenen, la flama vermella s'encén. Veure'ls com llueixen la samarreta amb orgull és força i empenta per tirar endavant. Es tingui el recolzament que es tingui.
Siguin més petits o més grans, facin altres esports o no, llestos o trapelles, vinguin d'on vinguin, pensin el que pensin: canalla, sou benvinguda amb els Kames Kids.