A tu, voluntari de la Vallès Drac Race

He vist algú com preparava una bossa pels corredors. Els donava un dorsal, un xip i una samarreta. Ho feia amb ganes i implicació. Desinteressadament. Era algú que vivia per dins la prova i la compartia amb els de fora. Anònim, entregat a la causa.

En un creuament de camins he vist algú com tallava fruita i emplatava fruits secs. Omplia gots i bidons. Un rere un altre. Ho feia amb constància i dedicació. Oferia un somriure als corredors. Era algú que donava el seu temps i el compartia amb els altres. Anònim, entregat a la causa.

Als colls, a les carenes i a les valls he vist algú que indicava el camí. Col.locava cintes, repassava el traç una i altra vegada. Saludava i animava els corredors. Era algú que es notava com gaudia la muntanya i la compartia amb els participants. Anònim, entregat a la causa.

En la sortida i l’arribada he vist algú que es movia davant i darrera els corredors. Algú també que cuinava per ells. Qui feia massatges, qui movia i carregava furgonetes. Algú que posava arcs, tanques, carpes i pancartes. Treia xips, donava trofeus, guardava bosses i entretenia la canalla. I mil coses més. Era algú carregat d’energia i la compartia amb els del seu voltant. Anònim, entregat a la causa.

Tot projecte neix d’una idea (l’esdeveniment) i un esperit (la gent)
Treure el Drac de la cova és el nostre projecte.
Tenir-nos unes hores disposats és el nostre esperit.

I és gràcies a tu que ho fem possible.

VALLÈS DRAC RACE, AUTHENTIC TRAIL VOLUNTEERING