Cursa d'orientació de Mossen Homs (12-18)

Que bonic i enriquidor el poder acostar la gent a móns desconeguts. Aquest desembre hem pogut fer-ho amb sis nens a qui hem portat fins a Mossèn Homs aprofitant la proximitat de l'indret i l'interès dels nens i joves. 
Directament optem amb en Ricard per apuntar les parelles al circuit curt d'adults amb 18 fites, cercant fer afició, aprenentatge i esport en un bon matí. Em toca fer parella amb en Guillem de 11 anys. Després de recollir la pinça Sportident i fer cua per a poder tenir el mapa de la zona recuperat per l'amic Ricard Masferrer i la gent de la UES, sortim corrent a la cerca de la pinça d'inici just darrera la residència d'avis. En arribar a la primera fita presenciem la desfeta de la majoria d'equips nostres que han sortit al davant amb minuts d'antelació, doncs no han interpretat correctament el mapa. Avancem doncs però a la fita número dos ens toca a nosaltres la desorientació incromprensiblement i és que ja fa un temps que no agafava mapes i he volgut córrer massa. Anem empaitant una fita rera una altra i en Guillem segueix com un campió. Vaig explicant-li a estones a on ens trobem, els camins, les corbes de nivell, les canals d'aigua, els arbres a trobar...
No quedem gens descontents de l'experiència després de 1h 18m. i aprox. uns 12 km. doncs acabem amb un meritori lloc tot i l'elevada participació, i per davant de força adults. El treball en equip és cert que ens ha ajudat. La incògnita en tot moment que se'ns passa pel cap és on deuen ser la resta de companys. En Ricard i l'Alex acaben classificant-se cinc minuts davant nostre i és que les errades és paguen (a les fites 2 i 10 bàsicament) La resta arriben força estona endarrera després que anem a cercar-los per donar ajuda. És la seva primera experiència i és normal que els costi, sobretot a l'Alex i l'Oriol que acaben un camp per sota d'on es troba la fita 16! L'amic Fran i el seu fill Dani són a l'arribada també i és que han escollit el circuit C3 per a juvenils, completant-lo en menys d'una hora i gaudint de l'estona.
Repetirem segur!