Cursa del Bolet (12-18)

Enèssima participació en aquesta prova mítica i que s'ha convertit com un clàssic per a compartir i acompanyar la canalla.
Aquest any ens acostem el matí de Sant Esteve per a passar una estona en bona companyia i ho fem amb la família de l'Arnau i l'Olivia, que em recullen a casa i així no hi he d'anar sol.
Correrem amb el seu pare també, i l'Àlex i la família de Rellinars també, la canalla amb orgull de lluïr la samarreta vermella. Llàstima que a darrera hora ens falla com a Rellinars el Martí, fruit d'una indisposició.
És tradició de saludar força amics en aquesta cursa, gent corredora de tota la vida. Avui toca acompanyar, no tinc ganes de competir la veritat. Em ve infinitament més de gust. El Jane correrà amb la seva novia i amb l'Arnau i el pare acompanyarem els petits fins que ho donin tot. I així és com aconseguim fer tots els quilòmetres plegats, conservant ritme a la baixada i apretant a la pujada per fer una arribada pletòrica i plena d'emoció com sempre porten els finals i més si ho fas en benefici d'altres que n'acaben treien un profit. L'Olivia fa una cursa genial, a ritme molt controlat i constant. Corre molt fàcil. L'Àlex ens acusa molèsties però crec que treu les ganes i el coneixement d'haver-la corregut l'any passat per aguantar amb el grup tot i que li diem que no forci. Al final completem els 6 km. en poc més de 28 minuts.  1 minut menys que l'any passat si comptem que la sortida es fa més endarrera. Olivia primera de categoria sub-11 i Àlex segon. Contents per la feina ben feta amb els Kameskids! La Martina i el Marçal arriben pel darrera acompanyats pels pares, també aguantant a ritme tota la cursa. Content!